Guvern din umbră. Dîncu: Eu nu vizez nicio funcție! PSD, în reconstrucție! Oameni noi

Sursa foto: Facebook Vasile Dîncu
Sursa foto: Facebook Vasile Dîncu

Vasile Dîncu a vorbit despre noua față a Partidului Social Democrat.

Sociologul a făcut declarații de la sediul Partidului Social Democrat și a vorbit despre viitorul formațiunii politice, explicând că nu visează la funcții înalte, ci la schimbarea direcției în care se îndreaptă PSD. Acesta a adăugat că se desfășoară o reconstrucție a partidului, așteptându-se să vină în față oameni noi.

Va fi un alt fel de PSD, spune Dîncu

„Cred că oamenii s-au săturat de critica ce nu este susținută de argumente și programe alternative. Pe această bază ne-am ghidat noi când am refăcut și am venit cu ideea de Consiliu Național și cu alte departamente care să lucreze în alt fel față de cum a fost în trecut”, a transmis Dîncu, în conferința de presă.

Întrebat despre ce funcție ar vrea să obțină după reconstrucția PSD, acesta a spus că nu se pune problema de aceste calcule acum. „Eu nu vizez nicio funcție, acum sunt președintele Consiliului Național și sunt antrenorul unei echipe care se constituie și care produce politici publice. Vom vedea ce funcții o să aibă fiecare când vor fi alegeri. Deocamdată, partidul este într-o reconstrucție inclusiv a temelor și orientării sale tematice”, a adăugat Vasile Dîncu.

Au venit oameni noi, sunt foarte mulți specialiști

„Nu este foarte simplu să treci de la putere în opoziție cu moștenirea acelor ani. Apoi trebuie să fim cu adevărat un nou PSD. Pentru asta am adus oameni noi, am adus foarte mulți specialiști pentru a lucra la ceea «reinterpretarea realității». Sunt politici care trebuie să reinterpreteze calitatea în perioada aceasta de după Covid-19. Sunt niște lecții care trebuie învățate”, a mai spus sociologul din PSD.

„Dacă studiezi o să-ți dai seama că politica de după pandemie nu va mai semăna cu ceea ce a fost în pandemie sau înainte de pandemie. Vrem să construim. Tot e la modă reziliența, dar reziliența înseamnă, în primul rând, rezistența unui organism social sau de altă natură la crize la care nu te aștepți”, a mai fost de părere Vasile Dîncu. România, fiind mai nedezvoltată, se poate adapta mai ușor la șocurile unor crize, iar acest lucru este benefic pentru țara noastră, a conchis politicianul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel