Ghişe a comis "o greşeală de neiertat", spune Antonescu

 Crin Antonescu spune că Ioan Ghişe a comis "o greşeală de neiertat" atunci când i-a solicitat demisia premierului Victor Ponta.

"Mă încurcă şi mă îndurerează declaraţiile lui Ghişe, pentru că îl cunosc de 21 de ani, îl preţuiesc. Mă îndurerează pentru că noi avem o alianţă, o înţelegere. (...) Senatorul Ghişe a comis o greşeală de neiertat pentru cu om cu expereinţa lui politică şi îmi pare foarte rău pentru că acest lucru s-a întâmplat", a declarat preşedintele PNL, Crin Antonescu, în ediţia de marţi a emisiunii Subiectiv, de la Antena 3.

 Şeful liberalilor a acceptat că Ioan Ghişe a avut dreptate atunci când i-a cerut demisia premierului, pentru că "foarte mulţi alegtăori de-ai noştri pot să încerce un sentiment de frustrare", în urma pactului de coabitare încheiat între preşedinte şi premier.

 "Dar nu are dreptate atuni când, ca membru al unui partid, al unei coalţii încalcă nişte reguli pe care le-am stabilit şi, atunci, mă desolidarizez cu declaraţiile privind demisia pe care le-a spus", a arătat Antonescu.

 Senatorul PNL Ioan Ghişe a spus că premierul Victor Ponta ar trebui să-şi dea demisia din funcţie, din cauza faptului că a încheiat un acord de coabitare cu preşedintele Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel