Gheorghe Popescu, consilier al premierului Nicolae Ciucă: L-am simțit implicat și dedicat, ca orice militar

Foto: Facebook Gheorghe Popescu
Foto: Facebook Gheorghe Popescu

"Voi continua din poziţia de consilier al premierului", a anunţat, marţi, Gică Popescu.

Marele internaţional Gheorghe Popescu, jucător emblematic al "Generaţiei de aur", a anunţat, marţi, printr-o postare pe Facebook, că va ocupa poziţia de consilier al premierului Nicolae Ciucă.

"Am avut astăzi onoarea și plăcerea de a discuta mai bine de o jumătate de oră cu domnul prim-ministru Nicolae Ciucă. Am convenit să-mi continui munca în cadrul guvernului din calitatea de consilier al dumnealui pe problemele sportului. Și, din păcate sunt atâtea!

L-am simțit implicat și dedicat, ca orice militar, și cred că după ce îi voi prezenta un plan de acțiune vom realiza lucruri bune pentru sportul românesc", a transmis marele fotbalist al "Generaţiei de aur", pe pagina sa de Facebook.

Gheorghe Popescu a mai ocupat această poziţie în perioada în care s-a ocupat îndeaproape de pregătirea arenelor şi a tuturor facilităţilor necesare pentru găzduirea, de către România, a mai multor partide de la EURO 2020. Capitala României a găzduit trei meciuri din Grupa C de la EURO 2020, alături de Amsterdam. Din grupă fac parte Olanda, Austria, Ucraina și Macedonia de Nord. 

Gică Popescu: Un dolar investit în sport înseamnă cinci investiți mai puțin în sănătate

Fostul internațional Gheorghe Popescu a spus, la recepția Complexului Sportiv Steaua, că o națiune nu poate fi sănătoasă decât dacă are infrastructură sportivă. „Un dolar investit azi în sport înseamnă cinci investiți mai puțin mâine în sănătate”, a precizat Popescu.

„În calitate de membru al Generației de Aur, acesta a fost templu fotbalului tromânesc pentru echipa națională, când Steaua 86 a obținut cele mai importante performanțe sportive. Este important să investim în infrastructura sportivă, pentru că o națiune nu poate fi sănătoasă decât dacă are infrastructură sportivă. Este important să investim în sport pentru că un dolar investit azi în sport înseamnă cinci investiți mai puțin mâine în sănătate. Eu înțeleg că e nevoie de spitale, înțeleg că e nevoie de investiții în sistemul sanitar, dar avem nevoie și de infrastructură sportivă”, spune Gheorghe Popescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel