Gheorghe Falcă, primarul Aradului, implicat într-un accident de circulaţie

Foto: ghidularadean.ro
Foto: ghidularadean.ro

Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad și finul lui Traian Băsescu, a fost implicat joi într-un accident de circulaţie, soldat cu avarierea a trei autoturisme, informează Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Potrivit sursei citate, Gheorghe Falcă se afla la volanul unui autoturism VW Tiguan, circulând pe Calea Aurel Vlaicu şi se îndrepta către ieşirea din municipiu, spre Nădlac. La un moment dat, în zona cunoscută de arădeni sub denumirea Fortuna, o femeie aflată la volanul unui VW Golf a încercat să depăşească autoturismul primarului, fiind aproape de a acroşa maşina primarului, relatează Agerpres.

Pentru a evita impactul cu autoturismul femeii, Gheorghe Falcă ar fi tras de volan stânga, autoturismul său lovind un taximetru care circula regulamentar pe banda paralelă de mers, proiectându-l pe acesta în afara părţii carosabile, pe spaţiul verde de lângă liniile de tramvai.

"Din fericire, în urma evenimentului rutier nu s-a înregistrat niciun rănit, persoanele aflate în cele trei autoturisme alegându-se doar cu sperieturi. În schimb, toate cele trei autoturisme au fost avariate, cel mai grav fiind avariat, din câte se pare, autoturismul primarului, la care s-a rupt roata din stânga. Drept urmare, evenimentul rutier a fost rezolvat pe cale amiabilă, nefiind necesară intervenţia poliţiştilor rutieri", a precizat comisar şef Camelia Tuduce, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel