George Simion s-a reîntors la cimitirul de la Valea Uzului: M-am ținut de cuvânt

George-Simion
George-Simion

Candidatul independent la alegerile europarlamentare George Simion, alături de doi membri ai echipei sale de campanie, aflați la Cimitirul din Valea Uzului, au fost ieri bătuți și fugăriți de extremiști maghiari.

George Simion s-a deplasat la cimitirul eroilor căzuți în războiul pentru întregirea națională după ce un grup de extremiști maghiari a profanat crucile ostașilor români pe care au pus saci negri de gunoi.

Doar că, ajuns aici, în cursul zilei de ieri George Simion și doi membri ai echipei sale de campanie au fost bătuți de extremiștii maghiari.

Candidatul independent la europarlamentare s-a deplasat azi din nou la cimitirul de la Valea Uzului și, așa cum a promis, a pus tricolorul pe crucile soldaților români.

„România, ca stat unitar, există datorită lor! V-am spus că nu rămâne așa și m-am ținut de cuvânt: astăzi le-am adus tricolorul, să își doarmă somnul de veci așa cum se cuvine.

Jertfa ostașilor care au apărat independența, suveranitatea și integritatea teritorială a României trebuie cinstită pe întreg teritoriul țării, indiferent că asta nu convine unora sau altora!”,  a transmis George Simion pe pagina personală de Facebook.

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel