George Copos: 2% din fragmentele din carte sunt susceptibile de plagiat

George Copos
George Copos

Omul de afaceri George Copos a dezvăluit, vineri seară, un ”raport” care arată cât din cartea sa, ”Alianţe matrimoniale...”, este susceptibil de plagiat. 

George Copos susţine că proporţia pasajelor din cartea sa susceptibile ca fiind plagiat este de 2 la sută, "limită acceptabilă". Omul de afaceri citează, astfel, concluzia unui raport al plagiarism-detector.com, un software de detectare a plagiatelor.

Vezi și: George Copos, despre plagiat: Am fost calomniat bruta

"În legătură cu lucrarea «Alianţe matrimoniale în politica principilor români din Ţara Românească şi Moldova în secolele XIV-XVI», vă transmit ataşat Raportul de originalitate privind lucrarea. Raportul evidenţiază în conţinutul său elemente care pot fi considerate ca fiind plagiat. Însumând aceste elemente se poate observa că procentul de pasaje din lucrare susceptibil a fi considerat ca fiind plagiat este de 2 la sută, situându-se deci într-o limită acceptabilă", a explicat George Copos, într-un comunicat de presă remis vineri seară, potrivit Mediafax.

Documentul ataşat, transmis de fostul patron al Rapidului, care conţine "Raportul de originalitate privind lucrarea", este de fapt o analiză făcută cu un software, plagiarism-detector.com.

Cartea lui George Copos a fost înregistrată în acest software vineri, la ora 11:15, de către Gheorghe Orzan. Ca surse din care ar fi fost luate pasaje în cartea omului de afaceri sunt indicate trei site-uri: crestinortodox.ro (în proporţie de 0,6%), parohie.ro (0,7%) şi lefo.ro (0,7%).

Citește și: George Copos, suspiciuni de plagiat. Ce spune profesorul care a avizat lucrarea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel