George Copos, despre plagiat: Am fost calomniat brutal

Omul de afaceri George Copos, liber de trei zile, a ajuns, vineri dimineață, la Tribunalul București, unde se judecă un termen în dosarul Loteria 2. 

Eliberat condiționat din închisoare, condamnat fiind în Loteria 1 și dosarul Transferurilor, după ce a muncit și a scris mai multe cărți, George Copos este acuzat că ar fi plagiat într-una din cărțile scrise în detenție. 

"Voi avea un raport de plagiat de la o firmă de specialitate și o să o transmit presei. O carte care nu a fost publicată nu poate fi plagiată", a spus George Copos, vineri dimineață, la Tribunalul București, scrie hotnews.ro

Omul de afaceri a adăugat: "Îmi asum întreaga responsabiliate pentru toate lucrările pe care le-am scris în cele 400 de zile de detenție. Când voi avea raportul de plagiat voi lua o decizie, probabil că mă voi adresa instanței de judecată pentru că prea mulți m-au calomniat brutal". 

Acuzația de calomnie vine de la istoricul Cătălin Parfene care are senzația că George Copos ar fi putut să-i plagieze disertația, pentru că cele două lucrări au același nume și sunt coordonate de același profesor. 

În prezent, George Copos este audiat în dosarul Loteria 2 în care este judecat pentru manipularea pieței de capital. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel