Geoană: Iohannis poate să meargă la Antena 3. Îl cunosc psihologic foarte bine

Mircea Geoană a fost invitat vineri, 21 noiembrie, la DC News Live. Acesta a criticat faptul în campania prezidențială au avut loc atacuri foarte dure la viața personală. De asemenea, a spus că președintele ales, Klaus Iohannis, ar fi trebuit să meargă la Antena 3 pentru că s-ar fi descurcat foarte bine.

"Din punctul meu de vedere, cred că a fost o greșeală să te apuci să te iei de viața privată a cuiva. Cred că PSD-ul datorează o scuză pentru cei care au fost împiedicați să voteze în diaspora. Când greșești, trebuie să recunoști. Este un gest de minimă decență", a zis Mircea Geoană.

"Dacă după zece ani extrem de complicați, putem depăși elemente viscerale. (...) Cred că domnul Klaus Iohannis este capabil să treacă peste ele. Cred că poate să meargă, de exemplu, la un interviu la Antena 3. Nu văd o problemă în asta... cunoscându-l foarte bine psihologic. Am lucrat împreună în 2009. Îl cunosc suficient de bine", a zis Mircea Geoană la DC News Live.

"Revenind la lucrurile mai profunde... trebuie să spun că dacă eu aș fi fost atacat cu tema traficului de copii aș fi fost foarte deranjant. Multe din gafele de comunicare ale echipei PSD trebuie să fie analizate. Vom discuta aceste lucruri în partid pentru a înțelege ce s-a făcut rău și ce s-a făcut bine", a mai spus Mircea Geoană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel