Gâdea, cu Trump. S-a aflat unde a plecat jurnalistul-FOTO

Scutaru Cristina / 08 feb 2018 / 18:22 Salveaza PDF Comentarii

S-a aflat unde este Mihai Gâdea.

Jurnalistul a fost invitat de Congresul Statelor Unite ale Americii la cea de-a 66a ediție a National Prayer Breakfast care s-a desfășurat în prezența președintelui Statelor Unite, Donald J. Trump, a membrilor guvernului, persoane din sistemul legislativ și judiciar american. Mihai Gâdea a publicat și o fotografie de la eveniment.

[citeste si]

Imagine cu Dr. Ben Carson

"Am avut onoarea de a fi invitat de Congresul Statelor Unite ale Americii la cea de-a 66a ediție a National Prayer Breakfast, care s-a desfășurat în prezența Președintelui Statelor Unite, Donald J. Trump, a membrilor guvernului, persoane din sistemul legislativ și judiciar american.

Am avut plăcerea de a întâlni oameni remarcabili din establishmentul american, dar și reprezentanți ai altor țări. În fotografie sunt alături de Dr. Ben Carson, Ministru în guvernul Trump, un foarte bun prieten al Președintelui.

Am încercat să-mi reprezint țara cât mai bine cu putință. Vin acasă îmbogățit de această experiență și abia aștept să vă reîntâlnesc pentru că avem atât de multe lucruri de vorbit cu privire la ceea ce se întâmplă cu România", a anunțat Mihai Gâdea.

(w670)

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23