Gâdea ar vrea să înfieze doi copii. Ce îl împiedică

Mihai Gâdea a discutat în emisiunea pe care o prezintă cu doi copii frumoși ai României – Sabina, eleva unui liceu din Covasna care a mers la școală cu o bentiță tricoloră de Ziua Maghiarilor și Cosmin, un tânăr din Sfântu Gheorghe care i-a "înfruntat" pe maghiari cu tricolorul la gât.

Prezentatorul de la "Sinteza zilei" a recunoscut că modul în care cei doi vorbesc despre țara lor este de-a dreptul impresionant și a făcut o mărturisire emoționantă.

"Dragii mei, Cosmin și Sabina, vă mărturisesc că sunt foarte impresionat de foarte multe lucruri în ceea ce vă privește. Aveți o elocvență ce rar îmi este dat să o văd, chiar dacă fac emisiune de televiziune aproape în fiecare seară. Vorbiți o limbă natură impecabilă, gândiți atât de matur, sunteți atașați de simbolurile naționale încât îmi vine să vă iau acasă. Aș vrea să vă înfiez, dacă aș putea, dar este bine că sunteți împreună cu familiile voastre, cu părinții care v-au crescut impecabil", a spus Mihai Gâdea la Antena 3.

Mai mult de-atât! Le-a promis celor doi copii că le va arată locuri frumoase din România și din acest motiv îi va ajuta să ajungă cât mai repede în Delta Dunării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel