Furtună teribilă la Constanţa

furtuna constanta
furtuna constanta

Autorităţile navale au decis suspendarea manevrelor de navigaţie şi operaţiunilor la cheu în portul maritim Midia, după ce intensificările vântului la rafală din sector nord-estic au atins o viteză de peste 55 km/h.

Autorităţile navale au decis, marţi după-amiază, suspendarea manevrelor de navigaţie şi operaţiunilor la cheu în portul maritim Midia, după ce intensificările vântului la rafală din sector nord-estic au atins o viteză de peste 55 km/h, judeţele Constanţa şi Tulcea aflându-se sub o avertizare cod galben emisă de Administraţiei Naţionale de Meteorologie. 

Biroul de presă al Primăriei Constanţa a anunţat, pe de altă parte, că salvamarii au arborat marţi, la foişoarele de pe plaje, steagul roşu de avertizare prin care se semnalizează interzicerea totală a accesului în apă, atât la mal cât şi în larg. Conform aceleiaşi surse, pe plajele din Mamaia şi Constanţa acţionează în această vară peste 100 de salvamari. 

Pe fondul avertizărilor meteorologice de vreme rea, compania de alimentare cu apă şi canalizare RAJA SA a anunţat activarea Comandamentului pentru Situaţii de Urgenţă pentru ziua de miercuri, în intervalul orar 3,00 - 23,00, pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie şi colectare, precum şi a sistemului pluvia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel