Funeriu: Niciun politician nu a trecut bacalaureatul decenței

Daniel Funeriu
Daniel Funeriu

Fostul ministru al Educației, Daniel Funeriu, scrie, pe blogul său, că politicienii din România sunt vulnerabili și pot fi învinși ușor cu armele decenței. Decență, despre Funeriu spune că a fost materia de la bacalaureat pe care niciun politician nu a trecut-o. 

[caption id="attachment_336780" align="aligncenter" width="640"] foto: cotidianul.ro[/caption]

Daniel Funeriu și-a dat recent demisia din PDL. Atunci când a scris pe blog "niciun politician" el nu a evitat foștii colegi din PDL, colegi despre care recunoaște că odată l-au susținut. Începe însă cu Victor Ponta, căruia îi spune "Domnu' Ponta! Învățământul profesional dual EXISTĂ în România. Eu l-am introdus. Și are succes, firmele germane din România sunt principalul partener. Dacă spuneai că avem deja acest învățământ, și știu că cineva te-a informat despre asta înainte de a pleca în Germania, România era mai atractivă pentru firmele germane. Dar ai preferat să lași impresia românilor că tu l-ai introdus. Bravo". El continuă cu Ecaterina Andronescu, despre care spune că "o săptămână pe an, este mama răniților care pică bacalaureatul". El a continuat cu Pricopie, căruia i-a spus să stea relaxat și chiar i-a luat apărarea în legătură cu dezacordul făcut.

Turcan greșește, Blaga uită

Daniel Funeriu a scris și despre Raluca Turcan. El recunoaște că aceasta l-a sprijinit când a fost ministru al Educației. El i-a spus că a greșit prin afirmația că bacalaureatul trebuie reluat- "Așadar din cauza lui Bolintineanu ;) să facă bine cei din Satu Mare să repete proba. Logic.". Despre Vasile Blaga el a scris "Spune că avem nevoie de tractoriști. Uită să spună că am reintrodus învățământul profesional (în guvernarea PDL) dar spune chiar că am fost un ministru bun. După ce, împreună cu prietenii, a făcut tot ce a putut să mă dea jos de la minister".

Cu privire la afirmația lui Tolontan- „respect Funeriu”- Funeriu spune "mulțumesc Tolo. Cum rămâne cu campania împotriva abuzurilor sexuale din sport? O mai faci? Eu cred că ar fi foarte bine".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel