Fotbalistul Wilfried Zaha se dezice de gestul Black Lives Matter. De ce nu va mai îngenunchea înaintea meciurilor din Premier League

Wilfried Zaha, fotbalistul ivorian al echipei Crystal Palace, a declarat că nu va mai îngenunchea înaintea meciurilor din Premier League şi că preferă să vadă acţiuni concrete pentru a lupta împotriva rasismului, transmite presa internaţională. 

Zaha a afirmat că jucătorii 'ar trebui să stea în picioare', iar a îngenunchea este 'degradant'. 'Când am crescut, părinţii mi-au spus doar că trebuie să fiu mândru că sunt negru, orice s-ar întâmpla, şi cred că trebuie să stăm în picioare', a afirmat Zaha, care a adăugat că nu va mai pune un genunchi în pământ înaintea meciurilor.

'Nu voi mai purta 'Black Lives Matter' pe spatele tricoului fiindcă e ca şi cum ar fi o ţintă', a mai spus el. Presa britanică aminteşte că jucătorii echipei engleze de divizia a doua Brentford au decis să nu mai îngenuncheze înaintea meciurilor, deoarece acest gest 'nu mai are' un impact.

Încă din septembrie, Les Ferdinand, oficialul altei divizionare secunde, Queens Park Rangers, a estimat că acest gest nu mai are un impact.

VEZI ȘI GESTUL Black Lives Matter de la începutul meciurilor începe să îi IRITE pe fani. Cor de fluierături la o partidă din Anglia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel