Fotbalişti din România, puşi să se antreneze la 6 dimineaţa pentru că nu au acceptat reducerea salariului: Dormeau pe bancă la 11. E caz penal

Sursa: Pexels
Sursa: Pexels

Jurnalistul Decebal Rădulescu afirmă că fotbaliştii unei echipe de Liga a III-a au fost puşi să se antreneze la ora 6:00 dimineaţa pentru că nu au vrut să îşi reducă salariul. 

”Înțeleg că acum vreo două-trei săptămâni, niște jucători de la Muscelul Câmpulung au fost obligați să facă antrenament la 6:00 dimineață. Erau obligați să facă asta pentru că au refuzat să semneze un act adițional pentru a-și micșora salariile, să aibă 300 de lei pe lună.

Erau niște băieți, veneau de la Mioveni, aveau contract acolo, se trezeau la 4:30, îi omora la antrenament, apoi dormeau pe o bancă acolo până la ora 11. Nu se face așa ceva! E caz penal!”, a transmis jurnalistul Decebal Rădulescu, la emisiunea Liga Digisport.

Cazul a fost confirmat de Emilian Hulubei, de la AFAN. 

”La 6:00, la 12:00 și la 15:00 (n.r. - se antrenau). S-a rezolvat până la urmă, au înțeles cei din conducere și au revenit la programul inițial. Așa ceva se făcea imediat după Revoluție. Avem foarte multe intervenții, dar nu le mediatizăm”, a spus Emilian Hulubei, președintele AFAN.

”Unul dintre sportivii ăia, orfan, cred că portarul, își creștea și frații. Avea un salariu de 3-4.000 de lei, au vrut să i-l facă de 300 de lei. `Domne, nu pot că trebuie să-mi cresc frații!`”, a continuat Decebal Rădulescu.

S-a reluat Superliga. Chindia Târgovişte - Universitatea Craiova, rezultat final

Chindia Târgovişte a terminat la egalitate cu Universitatea Craiova, 1-1 (0-1), marţi seara, pe teren propriu, la Ploieşti, într-un meci restant din etapa a 6-a a Superligii de fotbal.

Universitatea a deschis scorul prin Alexandru Creţu (13), din centrarea lui Bogdan Vătăjelu, dar a fost egalată în min. 90, când a marcat Daniel Popa (90), lăsat liber la centrarea lui Doru Popadiuc.

Universitatea a jucat în zece oameni din min. 69, când Vladimir Screciu a primit al doilea cartonaş galben, la un minut după primul.

Craiovenii au avut o mare ocazie prin Ivan Martic (66), dar acesta a şutat în portarul Cătălin Căbuz.

Chindia a avut o bară, prin Doru Popadiuc (39), din lovitură liberă.

Universitatea, de la care Valerică Găman şi Ivan Martic au ieşit accidentaţi, a ratat şansa de a urca pe podium.

Chindia e neînvinsă în campionat de opt meciuri consecutive, toate cu Anton Petrea la cârmă: cinci victorii şi trei egaluri.

Universitatea nu a pierdut de şase meciuri în campionat, patru victorii şi două egaluri, scrie Agerpres.

AFC Chindia Târgovişte - Universitatea Craiova 1-1 (0-1), Stadion Ilie Oană - Ploieşti
Au marcat: Daniel Popa (90), respectiv Alexandru Creţu (13).
Cartonaş roşu: Vladimir Screciu (Universitatea, 69).
Arbitru: Ionuţ Coza (Cernica/Ilfov); arbitri asistenţi: George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel), Bogdan Gheorghe (Bucureşti); al patrulea oficial: Cătălin Popa (Piteşti)
Arbitru video: Radu Petrescu (Bucureşti); arbitru asistent video: Radu Adrian Ghinguleac (Bucureşti)
Observatori: Eduard Dumitrescu (Piteşti) - CCA, Eduard Alexandru (Ploieşti) - LPF

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel