Fostul prinț moștenitor al Iordaniei, în arest la domiciliu. Nu se va supune ordinelor, spune el

Fostul prinț moștenitor din Iordania, în arest la domiciliu. A promis să 'rămână loial' regelui Abdullah al II-lea / Foto: Twitter
Fostul prinț moștenitor din Iordania, în arest la domiciliu. A promis să 'rămână loial' regelui Abdullah al II-lea / Foto: Twitter

Fostul prinț moștenitor al Iordaniei a spus că va sfida ordinul de a mai comunica cu lumea înconjurătoare, după ce a fost plasat în arest la domiciliu.

Conform BBC, Prințul Hamzah vin Hussein, de 41 de ani, este acuzat că a lucrat cu „entități străine” pentru a destabiliza regatul. Fostul moștenitor al tronului neagă conspirațiile, acuzând liderii Iordaniei de corupție și incompetență. Duminică, liderul opoziției iordaniene a făcut publică o înregistrare în care Prințul Hamzah spune că nu va onora ordinele.

„Nu vreau să fac lucruri care să escaladeze tensiunile. Dar nu mă voi supune când îmi spun că nu pot ieși, nu pot da mesaje pe Twitter, nu pot comunica cu oameni și am voie să-mi văd doar familia”, se aude în înregistrarea postată pe Twitter. „Este un pic inacceptabil, cred eu”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel