”Firma generalilor” aduce carnea și la Spitalul Militar Central

spitalul militar central
spitalul militar central

Firmei Matra din Scornicești îi priește în sistemul de apărare și ordine publică. Acest intermediar, care oferă servicii de catering și livrare de alimente, este abonat la licitațiile  Ministerului de Interne sau ale Ministerului Apărării. Matra este supranumită de presă ”Firma Generalilor”. Recent, Matra a devenit furnizor de carne și pentru bolnavii în uniformă,  câștigând o licitație organizată de Spitalul  Militar Central " Carol Davila", din Capitală.

Firma lui Lucian Petrache Ionescu a încheiat un contract cu Spitalul Militar în valoare de 524.358 de lei, adică peste 125.000 de euro. Spitalul Militar Central va achiziționa carne de pasăre și de porc de la intermediarul din Scornicești.

CITEȘTE AICI ANUNȚUL DE ATRIBUIRE A CONTRACTULUI FIRMEI MATRA

Firma Matra nu este străină afacerilor cu statul. ”Firma generalilor” a încheiat un contract în valoare de 1.000.000 de lei cu Ministerul de Interne când acesta era condus de Vasile Blaga. Achiziţia a avut loc la începutul verii trecute, onorând masa turiștilor cu epoleți de pe Litoral sau din vilele MAI de pe Valea Prahovei . Ziarul Puterea mai susține că aceeaşi societate din Scorniceşti a livrat MAI  și  33.800 litri de băuturi răcoritoare.  Doar în primele şase luni ale anului trecut firma a prins contracte de furnizare hrană pentru unitaţi militare în valoare de 25,5 milioane de lei, relatează olt-news.ro. Și militarii Forţelor Navale au cumpărat de la SC Matra SRL  carne de porc refrigerată în valoare de 306.570 lei fără, dar şi carne de vită, pentru care MApN a plătit 187.912 lei fără TVA.

Firma a fost înfiintaţă în anul 1994, în Scornicești, de Lucian Petrache Ionescu, care deţine şi funcţia de administrator.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel