Firmă din Timişoara, amendată pentru blocarea ilegală a maşinilor din parcare. Poliţiştii au ajutat la deblocare

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

O firmă din Timişoara a instaurat un "regulament de utilizare" a locurilor de parcare din apropiere şi a început să blocheze roţile celor care parcau acolo contrar regulamentului. Pentru deblocare, firma le solicita şoferilor suma de 100 de lei. 

"Polițiștii Secției 5 au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că în parcările unor centre comerciale, o societate comercială privată efectuează activități de blocare a roților autoturismelor parcate ilegal. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că societatea comercială nu este autorizată cu privire la astfel de activități, dispunându-se astfel confiscarea a 10 blocatoare, în același timp societatea comercială a fost sancționata contravențional conform Legii 12/1990", au indicat reprezentanţii Poliţiei Timiş, conform observator.tv. 

Amendă pentru firmă

Amenda aplicată firmei care are ca obiect de activitate oferirea de servicii private în situații de urgență se ridică la 10.000 de lei. De altfel, poliţiştii au deblocat câteva dintre maşinile din parcare, pentru a putea confisca blocatoarele. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel