Rareș Prisacariu este câștigătorul sezonului 13 Românii au talent / video

Românii au talent 2023
Românii au talent 2023

Câștigătorul sezonului 13 Românii au talent este Rareș Prisacariu.

Albert Gugulan, Bianca Avram, Carina Veghiu, Eduard Dragu, Monique Family, Oleg Spînu, Olya și Valera, Rareș Prisacariu, Sandip Brahamin, Sara Piliego și Taheira Sașa au oferit un spectacol de neuitat la Românii au talent 2023.

VEZI ȘI: Cum s-a schimbat Românii au talent: În 2020, poeziile patriotice recitate de copii n-au luat marele premiu de 120.000 euro. „Premiul” a venit de la George Simion - https://www.dcnews.ro/cum-s-a-schimbat-romanii-au-talent-in-2020-poeziile-patriotice-recitate-de-copii-n-au-luat-marele-premiu-de-120-000-euro-premiul-a-venit-de-la-george-simion_916021.html

Vezi și - Rareș Prisacariu, puștiul care a câștigat Românii au talent 2023: Unii se laudă că își iubesc țara, dar nu e chiar așa. Eu niciodată nu voi dori să plec în altă țară - https://www.dcnews.ro/rares-prisacariu-pustiul-care-a-castigat-romanii-au-talent-2023-unii-se-lauda-ca-isi-iubesc-tara-dar-nu-e-chiar-asa-eu-niciodata-nu-voi-dori-sa-plec-in-alta-tara_916015.html 

VEZI ȘI: Controversă cu Românii au talent sezonul 13. „Ucrainenii Olya și Valera trebuiau să câștige! Dezamăgitor. O aiureală! Ce talent e ăsta? Să spui o poezie să iei un premiu enorm... nu e dreptate”

https://dcnews.ro/916017



Chiar dacă Rareș Prisacariu a câștigat Românii au talent, sezonul 13, au fost și persoane care au considerat că altcineva ar fi trebuit să plece acasă cu marele premiu.

Ideea este clară: pe Rareș Prisacariu nu aveai cum să nu-l votezi! Este un munte de inteligență și are doar șapte ani. Spune că a citit vreo 200 de cărți. Copilul este extrem de inteligent și ambițion, dar unii nu consideră că recitarea poeziilor, cu iz patriotic, este un talent. Premiul a fost 120.000 eurp.



După aflarea câștigătorului sezonului 13 de la Românii au talent, internauții și-au exprimat punctul de vedere. Unii cred că alții ar fi trebuit să câștige concursul.



Iată câteva dintre comentariile românilor:

https://dcnews.ro/916017



Cine credeți că merita să câștige?

Locul 1 Rareș Prisacariu

Locul 2 Olya și Valera

Locul 3 Oleg Spînu

Locul 4 Monique Family

Locul 5 Bianca Avram

Locul 6 Eduard Dragu

Locul 7 Albert Gugulan

Locul 8 Sandip Brahamin

Locul 9 Taheira Sașa

Locul 10  Sara Piliego

Locul 11 - Carina Veghiu

Marele premiu este de 120.000 euro

Decizia pentru marele câștigător aparține, în totalitate, publicului. 

Vineri seară, românii își pot vota favoriții prin SMS la numărul 1444 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după START VOT, folosind codurile care vor fi afișate pe ecran în timpul emisiunii. Sms-urile pot fi trimise doar pe teritoriul României, acest serviciu nu este disponibil în afara țării. Totodată, telespectatorii vor putea vota și online pe romaniiautalent.protv.ro. 

Tot în această seară, Bianca Avram, Denisia Sănduleac, Oleg Spînu și Sandip Brahamin, vor afla cine a reușit să-i convingă pe telespectatori că merită premiul de originalitate, în valoare de 10.000 euro pentru care se votează de la sfârșitul ultimei semifinale. 

Concurenții sunt nerăbdători să urce, din nou, pe scena talentului, în cea mai importantă seară din acest sezon și să le aducă telespectatorilor un spectacol total. Un moment special va fi oferit de Andra, iubita artistă care se află la masa juriului încă de la primul sezon. Aceasta nu va fi singură, alături de ea urmând să se afle și Orchestra Fraților Advahov, împreună cu care a pregătit o interpretare de senzație. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel