Rareș Prisacariu, puștiul care a câștigat Românii au talent 2023: Unii se laudă că își iubesc țara, dar nu e chiar așa. Eu niciodată nu voi dori să plec în altă țară

Sursă foto: Captură PROTV
Sursă foto: Captură PROTV

Câștigătorul sezonului 13 Românii au talent este Rareș Prisacariu, un băiat de 7 ani din Botoșani.

Câștigătorul sezonului 13 Românii au talent este Rareș Prisacariu. 'Sunt foarte emoționat pentru că am putut să fac impresie bună și că oamenii m-au votat. Mă așteptam să mă voteze, dar nu mă așteptam să câștig', a declarat Rareș.  Vezi detalii aici!

Rareș Prisacariu este un copil minune, pasionat de actorie, cu o capacitate incredibilă de memorare, pe care o fructifică în a recita poezii ale lui Mihai Eminescu sau discursuri prin care dă adevărate lecții de viață românilor.

'Aș vrea foarte mult să mă fac actor, să joc în diferite filme, să am roluri istorice și populare. Eminescu este foarte actual și pentru vremea noastră și pentru orice vreme. Eu niciodată nu o să uit de Mihai Eminescu și despre trecutul nostru istoric. Eu trebuie să le dau o lecție oamenilor ca să își iubească mai mult țara. Unii se laudă că își iubesc țara, dar nu e chiar așa. Eu niciodată nu voi dori să plec în altă țară, eu vreau să rămân în România.', declara Rareș Prisacariu, la Copiii spun cu Virgil Ianțu.

'Îmi arăt dragostea de țară prin fapte bune, prin iubirea de istorie, de strămoșii noștri, de Eminescu și alte personalități care au trăit în țara noastră. Eu cred că Eminescu mai trăiește... Eu cred că toți supereroii adevărați, adică domnitorii, există. Ei trăiesc în sufletul tău dacă crezi în ei.', mai spunea Rareș Prisacariu.

CITEȘTE ȘI: Adevărul meu despre Rareș Prisacariu, câștigătorul Românii au talent 2023. „Strălucești micuță stea / Școala asta e prea grea / Ni s-a luat la toți de ea / E mai bine în Spania” - https://www.dcnews.ro/adevarul-meu-despre-rares-prisacariu-castigatorul-romanii-au-talent-2023-stralucesti-micuta-stea-scoala-asta-e-prea-grea-ni-s-a-luat-la-toti-de-ea-e-mai-bine-in-spania_916031.html

Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel