Urmărește emisiunea live


Femeia care nu se oprea din cântat doarme încontinuu. Sacrificiile soțului ei

Femeia care a cântat non-stop în perioada în care a fost internată la spitalul din Botoşani şi a ajuns celebră pe internet, se află într-o stare critică în prezent.

Bătrâna care cânta încontinuu în Spitalul din Botoşani a înlocuit cântecele cu somnul. Femeia, la aproape doi ani de la incidentul de la Spitalul Judeţean locuieşte împreună cu soţul ei în satul Tudor Vladimirescu, comuna Albeşti, judeţul Botoşani, dar se confruntă cu o nouă boală ciudată.

Femeia în vârstă de 67 de ani suferă de narcolepsie (o tulburare de somn cronică, sau disomnie, caracterizată prin somnolență excesivă în timpul zilei (EDS), în care o persoană experimenteaza oboseală extremă și, eventual, adoarme la momente nepotrivite, cum ar fi la locul de muncă sau la școală n.r.) şi soţul ei se teme pentru viaţa femeii în fiecare zi.

"Nu mai cântă cum cânta, dar doarme zi şi noapte. Nu schiţează nici un gest, doar mişca puţin mâinile şi buzele. Este foarte greu să o hrănesc pentru că deschide gura un pic. Dimineaţa, o jumătate de oră durează până termină de mâncat. Eu sunt singurul care se ocupă de ea, îi fac de mâncare şi am grijă de ea. Are nevoie de îngrijire specială şi nu mai am timp de nimic. Încerc să muncesc, dar trebuie să o întorc de pe o parte pe alta la câteva ore ca să nu amorţească. Nu pot pleca de lângă ea. Mă rog la Dumnezeu să îmi de-a sănătate să pot să continui", a declarat bărbatul pentru "La Măruţă", conform Click.

VEZI ȘI: Drama femeii care nu se putea opri din cântat. Ce a pățit acum

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel