Fake news. Gică Popescu: "Este strigător la cer”

Gică Popescu
Gică Popescu

După ce o informație falsă ar fi apărut în presă, Gică Popescu s-a hotărât să vorbească, venind cu o replică față de cele scrise.

"Câinele moare de drum lung și prostul de grija altuia De obicei, nu răspund aberațiilor apărute în presă, dar acum m-am hotărât să o fac, pentru că este strigător la cer ceea ce am «aflat» din ultima știre în care apare numele meu.

Am citit că sunt dator vândut și că două dintre companiile mele de dezvoltare imobiliară au restanțe uriașe. Ce nu știu cei care au scris aceste minciuni este că acele datorii care apar în dreptul firmelor sunt către persoana mea, nu către altcineva.

Pentru a putea dezvolta anumite proiecte, eu am împrumutat entitățile cu sumele respective, iar unul dintre proiecte (foto atașat) deja s-a realizat. Construcția a fost încheiată în aprilie și autorii articolului o pot admira în zona Banu Manta, București.

 (w670) Proiectul

Probabil, pentru acești "specialiști" e mult mai ușor să fie acaparați de zerourile unei sume care poate reprezenta un titlu de scandal, decât să dea un simplu telefon ce i-ar putea lămuri, telefon care le-ar demonta, însă, întreaga poveste și i-ar redirecționa spre alte zări în căutare de zerouri și cancanuri", a scris pe pagina persoanlă de Facebook fostul căpitan al Barcelonei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel