Urmărește emisiunea live


Fake news despre Andreea Bălan. Este implicată și Andreea Esca! ”Nu consumați acest produs”

Andreea Bălan s-a arătat revoltată pe o rețea de socializare după ce în presă a apărut un articol ”fals”, susține ea. Vedeta a amenințat că va intenta proces și va cere despăgubiri.

Cotidianul Adevărul ar fi publicat un articol ”fals” despre cunoscuta artistă Andreea Bălan. Aceasta a precizat că în articol este vorba despre un produs de slăbit pe care l-ar fi promovat și pe care l-ar fi primit de la Andreea Esca, dar informația este falsă.

Vedeta face apel la public și le spune fanilor să nu se încreadă în informațiile apărute. De asemenea, susține că va apela la instanța de judecată. 

”Cum este posibil ca Adevarul sa publice un interviu FALS cu mine in care "povestesc" cum am slabit si "fac" reclama la un produs de slabit pe care mi l-a dat Andreea Esca!!! In niciun caz dragilor, NU consumati acest produs de slabit si acest interviu este complet FALS! Un produs care foloseste imaginea unei persoane publice fara acordul acesteia, este o minciuna si sa nu cadeti in plasa lor si sa il cumparati! Urmeaza procesul si despagubirile!”, a precizat vedeta pe pagina sa de Facebook. 

Website fals, creat în numele Adevărul

Internauții i-au atras atenția artistei că nu cotidianul Adevărul ar fi publicat articolul despre ea ci este vorba despre un website fals care folosește grafica site-ului de știri Adevărul. 

Articolul ar fi apărut pe adresa: campaignimpactweigh.com și nu pe www.adevărul.ro. De asemenea, pe site-ul Adevărul la secțiunea entertainment nu apare o asemenea știre despre Andreea Bălan.

În ultima perioadă, tot mai des, numele mai multor vedete a fost folosit în mediul online, dar și telefonic, pentru înșelătorii.

Vezi și: Numele vedetelor, folosite în escrocherii pe internet

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel