Urmărește emisiunea live


Numele vedetelor, folosite în escrocherii pe internet

Numele mai multor vedete a fost folosit în mediul online, dar și telefonic, pentru mai multe înșelătorii. Un infractor a fost prins de polițiști. 

Vedetele au devenit noua țintă a escrocilor, susține România TV. Numele vedetelor au fost folosite pentru fraude în mediul online. Printre victime se numără Carmen Brumă, Simona Gherghe, dar și Andreea Marin. 

Escrocii se folosesc de numele vedetelor și realizează conturi de socializare false pentru promovarea unor diete. Cea mai rețetă țintă a fost Carmen Brumă. Aceasta a depus plângere la poliție. 

Un infractor a fost prins

De altfel și numele Simonei Gherghe a fost folosit în scopuri de fraudă. Infractorul a fost prins în acest caz. Este vorba de un tânăr în vârstă de 22 de ani care a fost trimisă în judecată pentru înșelăciune. Realizase mai multe pagini false prin care cerea sponsorizări pentru cazuri sociale. 

Imaginea Andreei Marin nu a fost folosită în mediul online ci telefonic. Infractorii sunau diferite persoane pe care le informau că au câștigat anumite premii. Pentru a intra în posesia acestora câștigătorilor li se cerea să plătească o anumită taxă. 

Un alt utilizator s-a folosit de numele Mirabelei Dauer pentru a promova anumite produse de slăbit. Artista și-a avertizat însă fanii că totul este o înșelătorie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel