Europarlamentarul Negrescu, victima unui atac SUBURBAN: Voi depune plângere!

Victor Negrescu  Foto: Facebook
Victor Negrescu Foto: Facebook

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu a fost victima unui atac suburban, potrivit unui mesaj pe care politicianul l-a transmis pe Facebook.

Europarlamentarul a primit, pe Facebook, un mesaj suburban, cu injurii şi cuvinte grele la adresa sa.

"Limbaj utilizat de simpatizanții celor care astăzi se află la putere. Iată ce am primit ieri, ca mesaj, după ce am fost la un post TV vorbind cu calm despre realitățile cu care ne confruntăm.

Fără să vorbesc de faptul că mesajul conține mai multe infracțiuni, regret că se face referire la mama mea care astăzi nu mai este printre noi. O lipsă de respect totală față de oameni pe care unii o girează cel puțin tacit. Mă întreb cum ar arăta România dacă PNL obține controlul absolut timp de 4 ani asupra țării. Noi, social democrații, ne vom lupta pentru convingerile noastre. Istoric am fost mereu supuși atacurilor venite de la extremiști, fie ei fasciști sau comuniști.

Îmi pare rău că trebuie să postez așa ceva pe pagina mea, dar trebuie o reacție pentru toți cei care sunt jigniți și agresați online. Pentru asta voi depune și o plângere. Spațiul online trebuie să redevină un mediu sigur, în care da, oamenii te pot critica, dar fără să te amenințe sau să folosească limbajul domnului din mesajul primit", a scris pe Facebook Victor Negrescu, postând şi mesajul pe care l-a primit din partea unei persoane.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel