EURO 2020. Punct de vaccinare dedicat fanilor români prezenţi la partidele de pe Arena Naţională

Foto Pexels
Foto Pexels

Spectatorii români care vor fi prezenţi la partidele găzduite de Arena Naţională din Capitală în cadrul EURO 2020 la fotbal se vor putea vaccina anti-Covid-19 cu dozele unice Johnson & Johnson, autorităţile deschizând în acest sens un punct de vaccinare mobil la stadion, informează site-ul oficial al FRF.

"Fanii români care asistă la partidele de la UEFA EURO 2020 au posibilitatea de a se vaccina împotriva COVID-19 chiar la stadion. În zilele de meci, la Arena Naţională este deschis, între orele 10:00 şi 18:00, un punct de vaccinare amenajat cu sprijinul DSP Bucureşti, al Ministerului Sănătăţii, Ministerului Tineretului şi Sportului, Ministerului Apărării Naţionale şi a Primăriilor Capitalei şi Sectorului 2. La acest centru este disponibilă vaccinarea cu dozele unice Johnson & Johnson", se precizează pe site-ul citat.

La partidele UEFA EURO 2020 de la Bucureşti au acces doar persoanele vaccinate împotriva COVID-19, cele care s-au imunizat trecând prin boală în ultimele 90 de zile sau persoanele care prezintă un test negativ RT-PCR în ultimele 72 de ore înaintea jocului sau rapid antigen în ultimele 24 de ore dinaintea meciului.

Accesul pe Arena Naţională se face doar cu bilet şi brăţara corespunzătoare jocului care poate fi obţinută de la centrele medicale acreditate.

Echipa naţională de fotbal a Austriei a reuşit prima sa victorie la un turneu final de Campionat European, 3-1 (1-1) cu Macedonia de Nord, duminică seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, la cel dintâi meci organizat de România la EURO 2020. La această partidă publicul a avut acces pe 25% din capacitatea Arenei Naţionale, conform restricţiilor impuse de autorităţi în contextul pandemiei de coronavirus.

Următoarele trei partide din cadrul Campionatului European găzduite de Arena Naţională din Bucureşti sunt: Ucraina - Macedonia de Nord (17 iunie, ora 16:00), Ucraina - Austria (21 iunie, ora 19:00), ambele în Grupa C, precum şi partida din optimi care va opune câştigătoarea Grupei F şi formaţia clasată pe locul al treilea într-una din grupele A, B sau C (28 iunie, ora 22:00), citează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel