Șerban Nicolae, ferm: Să-și ceară scuze public pentru această minciună

Rodica Mitu / 05 feb 2018 / 20:06 Salveaza PDF Comentarii
Șerban Nicolae
Șerban Nicolae

Luni seară, Șerban Nicolae a comentat, în emisiunea jurnalistului Ionuț Cristache, declarațiile pe care le-a făcut la Euronews.

Într-un interviu acordat Euronews, Şerban Nicolae a condamnat măsura arestului preventiv. "Dacă ai o persoană coruptă, un demnitar cu funcţie înaltă, nu trebuie să arestezi acea personă. Trebuie să strângi probe. Arestul preventiv nu este sancţiunea, este doar o modalitate de a se arăta puterea procurorilor", ar fi declarat, pentru Euronews, Şerban Nicolae.

"Să-și ceară scuze public"

În urma difuzării interviului, au apărut diferite reacții în mediul online. Luni seară, la TVR1, în cadrul emisiunii România9, senatorul PSD Șerban Nicolae a spus că materialul a fost "trunchiat".

"Eu am spus așa: când ai o persoană acuzată de corupție pentru fapte de acum cinci, șase, zece ani în urmă, nu mai ai de ce să o arestezi după zece ani. Trebuie să strângi probe, trimiți dosarul în fața instanței și ai o sentință. Ce au făcut cei de la Euronews? Au trunchiat și au zis așa: când ai o persoană acuzată de corupție nu trebuie să o arestezi, trebuie să strângi probe", a spus Șerban Nicolae.

[citeste si]  

"Am să le transmit o notificare, am să le solicit să-și ceară scuze public pentru această minciună, pentru că e o miniciună", a mai zis acesta în cadrul emisiunii.loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +31    Negative: -1

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.14