Șerban Nicolae, ferm: Să-și ceară scuze public pentru această minciună

Șerban Nicolae
Șerban Nicolae

Luni seară, Șerban Nicolae a comentat, în emisiunea jurnalistului Ionuț Cristache, declarațiile pe care le-a făcut la Euronews.

Într-un interviu acordat Euronews, Şerban Nicolae a condamnat măsura arestului preventiv. "Dacă ai o persoană coruptă, un demnitar cu funcţie înaltă, nu trebuie să arestezi acea personă. Trebuie să strângi probe. Arestul preventiv nu este sancţiunea, este doar o modalitate de a se arăta puterea procurorilor", ar fi declarat, pentru Euronews, Şerban Nicolae.

"Să-și ceară scuze public"

În urma difuzării interviului, au apărut diferite reacții în mediul online. Luni seară, la TVR1, în cadrul emisiunii România9, senatorul PSD Șerban Nicolae a spus că materialul a fost "trunchiat".

"Eu am spus așa: când ai o persoană acuzată de corupție pentru fapte de acum cinci, șase, zece ani în urmă, nu mai ai de ce să o arestezi după zece ani. Trebuie să strângi probe, trimiți dosarul în fața instanței și ai o sentință. Ce au făcut cei de la Euronews? Au trunchiat și au zis așa: când ai o persoană acuzată de corupție nu trebuie să o arestezi, trebuie să strângi probe", a spus Șerban Nicolae.

[citeste si]  

"Am să le transmit o notificare, am să le solicit să-și ceară scuze public pentru această minciună, pentru că e o miniciună", a mai zis acesta în cadrul emisiunii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel