Șerban Huidu, despre Adrian Sârbu, fost patron al Pro TV: Un pârlit care zbiera

Șerban Huidu privește cu scepticism o revenire spectaculoasă a lui Adrian Sârbu în televiziune, sintetizând, totodată, într-o declarație pentru ziarulring.ro, și părerea sa despre întregul haos lansat odată cu plecarea lui acestuia din PRO.

În august 2013, Adrian Sârbu a părăsit fotoliul de CEO al Central European Media Enterprise, renunţând la un salariu de 1,8 milioane de euro/an. Dacă în anul trecut afaceristul născut în Braşov era creditat cu 110-112 milioane de euro, în acest an TOP 300 CAPITAL îl creditează pe Adrian Sârbu cu o avere de circa 80-85 de milioane de euro.

Multe dintre vedetele descoperite şi crescute ca imagine de Adrian Sârbu au dat mai mult ca sigură reîntoarcerea acestuia în televiziune, mai ceva ca Phoenix, pasărea renăscută din propria-i cenuşă, fapt care-l amuză pe Șerban Huidu, acesta dezvăluind și părerea pe care o are asupra întregului haos lansat odată cu plecarea lui Sârbu din PRO: "Toată situaţia poate fi concretizată aşa: până să plece Adrian Sârbu, Pro TV pierdea, în fiecare lună, 4 milioane de euro, iar ultimul an de zile fără el a adus trustului un profit de 150 de milioane de euro! Păi, lucrurile sunt clare atunci, nu?", a declarat acesta, pentru sursa citată.

De altfel, într-o postare pe o reţea de socializare, Şerban Huidu a mai făcut câteva precizări pe acest subiect: "Ai uitat când a mers la DNA pentru matrapazlâcuri legate de Media Pro? Şi-a însuşit o televiziune făcută de americani! I-a păcălit pe americani 20 de ani că s-ar pricepe. În realitate, a fost un pârlit care zbiera!", a scris acesta.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel