Emisiune de radio din SUA, desfiinţată. Moderatorul a anunţat că vrea "un atac armat bun într-o şcoală"

Radio
Radio

Emisiunea unui prezentator de la un post american de radio, care a spus că şi-ar dori ca un ”atac armat bun într-o şcoală” să oprească acoperirea mediatică a inculpării lui Donald Trump, a fost desfiinţată. 

"Vi se vorbeşte într-una despre «impeachment»-ul lui Donald Trump", a declarat marţi pe post coanimatorul emisiunii Chuck & Julie la postul 710 KNUS.

"Da, vrei un atac armat bun într-o şcoală pentru a întrerupe această monotonie", a declarat atunci Chuck Bonniwell, întrerupt imediat de coanimatoare, care i-a răspuns alarmată "nu, nu, nu o spune, nu spune asta. Nu ne sunaţi. Chuck nu a spus asta".

Un atac armat "în care nimeni să nu fie rănit", a continuat atunci Bonniwell, conform romaniatv.net. 

Radioul a reacţionat imediat 

Această secvenţă, într-o ţară în care atacurile armate în mediul şcolar sunt frecvente, a determinat postul să reacţioneze dur miercuri.

"Având în vedere istoria violenţei la şcoală care ne-a îndoliat populaţia, 710 KNUS confirmă că un comentariu nepotrivit a fost făcut de către coanimatorul Chuck Bonniwell al emisiunii Chuck & Julie. O hotărâre cu privire la program a fost luată în vederea opririi programului imediat", a anunţat pe Twitter postul din Denver, în Colorado.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel