VIDEO EMOȚIONANT: Emiliano Sala, OMAGIAT de FC Nantes și Bordeaux, într-un meci de Ligue 1

Foto: FC Nantes Facebook
Foto: FC Nantes Facebook

FC Nantes i-a adus un omagiu fostului său jucător, la un an după tragica sa moarte.

FC Nantes i-a adus un omagiu fostului jucător argentinian Emiliano Sala, înaintea meciului de campionat cu Bordeaux (0-1), echipa care l-a format pe regretatul atacant, dispărut anul trecut într-un accident de avion, conform Agerpres.

Înaintea loviturii de începere a meciului, un banner cu chipul fostului nr. 9 al lui FC Nantes a rămas afișat la mijlocul terenului pe durata încălzirii jucătorilor.

Coregrafie cu chipul argentinianului

Pe Stade de la Beaujoire mai multe ecrane gigant au difuzat imagini ale atacantului argentinian, în timp ce suporterii au pregătit o coregrafie cu chipul lui Sala, alături de cele ale lui Henri Michel și altor foste glorii dispărute de la FC Nantes: „Memoria noastră colectivă vă face nemuritori".

La intrarea jucătorilor pe stadion, suporterii au scandat „Emiliano Sala, Emiliano Sala", iar jucătorii și arbitrii au luat parte la un minut de aplauze alături de suporteri.

Fumigene și hârtii

În minutul 9 al partidei, la fel ca la toate meciurile de peste un an, suporterii au aprins fumigene și au aruncat cu hârtii, toți în picioare și aplaudând.

Nantes a lansat și un tricou special dedicat fostului său golgheter, alb cu imperceptibile dungi albastre, în semn de omagiu pentru jucătorul argentinian care visa să joace pentru selecționata „Albiceleste", chiar dacă era puțin cunoscut în țara natală.

De asemenea, Bordeaux, clubul său formator, a afișat inițialele sale și drapelul argentinian.

Moment de reculegere

Înainte de debutul meciului, mulți suporteri au venit să se reculeagă pentru câteva minute în fața unui portret mare al jucătorului, unii depunând flori sau lăsând mesaje.

Atacantul argentinian, în vârstă de 28 de ani, a dispărut pe 21 ianuarie, alături de pilotul David Ibbotson, la bordul unui avion de turism, deasupra Canalului Mânecii. Sala se deplasa spre Țara Galilor, după ce se transferase la Cardiff City de la Nantes. Corpul său a fost recuperat după două săptămâni din epava avionului aflată la o adâncime de 67,7 metri, dar cel al pilotului David Ibbotson (59 ani) nu a fost găsit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel