Coronavirus - COVID 19
România în stare de urgență
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]

Editura Medicală are un nou sediu

DCNews Team / 24 ian 2014 / 10:20

Editura Medicală are un nou sediu.

Sediul social al Editurii Medicale s-a mutat în Bdul. Pache Protopopescu nr. 93, sector 2. Sediul librariei este în Bdul. Pache Protopopescu nr. 90.

Editura Medicala a fost înființată în anul 1954 și a avut ca principal scop publicarea de literatura medicală de specialitate necesară documentării, formării și informării profesionale ale medicilor din România. A fost prima editură cu profil medical din țara noastră și a editat de-a lungul timpului numeroase tratate de medicină, manuale pentru studenți, monografii din toate specialitățile medicale și farmaceutice.

Sub redacția creatorilor școlii medicale românești s-au editat Tratatul de medicină internă, Chirurgie generală, Boli infecțioase, Oftalmologie, Psihiatrie, Dermatovenerologie, Radiologie, Fiziopatologie, Anatomie. Redactorii acestor mari lucrări au fost profesorii: N. Gh. Lupu, Radu Paun, Ion Bruckner pentru Medicină internă; N. Hortolomei, Ion Juvara pentru Chirurgie, Matei Balș pentru Boli infecțioase; Teodorescu Exarcu pentru Fiziopatologie, arată Editura Medicală.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


dcn.n-nxt.25