Editura Medicală are un nou sediu

Editura Medicală are un nou sediu.

Sediul social al Editurii Medicale s-a mutat în Bdul. Pache Protopopescu nr. 93, sector 2. Sediul librariei este în Bdul. Pache Protopopescu nr. 90.

Editura Medicala a fost înființată în anul 1954 și a avut ca principal scop publicarea de literatura medicală de specialitate necesară documentării, formării și informării profesionale ale medicilor din România. A fost prima editură cu profil medical din țara noastră și a editat de-a lungul timpului numeroase tratate de medicină, manuale pentru studenți, monografii din toate specialitățile medicale și farmaceutice.

Sub redacția creatorilor școlii medicale românești s-au editat Tratatul de medicină internă, Chirurgie generală, Boli infecțioase, Oftalmologie, Psihiatrie, Dermatovenerologie, Radiologie, Fiziopatologie, Anatomie. Redactorii acestor mari lucrări au fost profesorii: N. Gh. Lupu, Radu Paun, Ion Bruckner pentru Medicină internă; N. Hortolomei, Ion Juvara pentru Chirurgie, Matei Balș pentru Boli infecțioase; Teodorescu Exarcu pentru Fiziopatologie, arată Editura Medicală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel