Ediție specială Eurovision 2020! Premiera, în această seară

Stage Technical stuff 2019 (© Thomas Hanses)
Stage Technical stuff 2019 (© Thomas Hanses)

Deși spectacolul și concursul internațional Eurovision Song Contest a fost anulat anul acesta din cauza pandemiei de Coronavirus, organizatorii au decis totuși organizarea a trei spectacole aparte, fără competiție între concurenți. 

„Eurovision Song Celebration 2020" va avea premiera la nivel mondial pe canal nostru YouTube al Eurovision Song Contest, marți, 12 și joi, 14 mai, la ora 22:00, ora României. Aceste spectacole vor si completate de un alt eveniment special ce va avea loc pe data de 16 mai. 

În aceleași date ale semifinalelor din acest an, Eurovision Song Celebration 2020 va recunoaște cei 41 de participanți și melodiile lor într-un format necompetitiv. Pentru a adăuga emoția, toate piesele vor fi redate în oridinea oficială a semifinalelor. 

La ce să vă așteptați de la spectacole


Marți, 12 mai, EBU va pune în evidență cântecele care ar fi fost prezentate în prima semifinală, inclusiv țara gazdă Olanda și 2 dintre marile 5 țări: Germania și Italia. În timpul spectacolului, vă puteți aștepta la momente interesante. 

Cel de-al doilea show online, care va fi difuzat joi, 14 mai, va prezenta piesele alese pentru a doua semifinală și va include restul celor mai mari 5 țări: Franța, Spania și Regatul Unit. Aici, actele de interval vor străluci din nou, spun organizatorii. 

Pregătește-te pentru Fan Recaps


Pentru a aduce un omagiu fidelității fanilor Eurovision, spectacolele Eurovision Song Celebration vor include primele fan-recaps. În loc de recapitularea clasică a pieselor participante, îi vom urmări pe fani cântând, dansând și petrecând alături de piesele din 2020.

Unde să te uiți?


„Eurovision Song Celebration 2020" va avea premiera la nivel mondial pe canalul de YouTube al Eurovision Song Contest, marți, 12 și joi, 14 mai, la ora 22:00, ora României. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel