Drumul mătăsii, călătorie de pe vremea când stelele țineau loc de GPS

Poiect inedit în România pentru spectatorii care vor fi prezenți, duminică, 9 februarie, ora 19:00, la Teatrul de pe Lipscani - Sala Rapsodia. Ei vor avea ocazia să urmărească premiera primului spectacol din România care îmbină senzațional artele marțiale cu teatrul non-verbal și dansul - "Drumul mătăsii".

Compania de teatru passe-partout Dan Puric, alături de Clubul Sportiv Shanghai Wushu, vă invită așadar, în seara ultimei zile din această săptămână la o călătorie aventuroasă de pe vremea când stelele țineau loc de GPS, iar caii țineau loc de trenuri și avioane. Legendarul "Drum al mătăsii" pornește din inima Chinei vechi, trecând prin deșertul mongol, peninsula arabă și Caucaz, pentru a ajunge în Europa muzelor și muschetarilor.

Kung Fu/Wushu, pantomimă, dans, arme tradiționale, costume seducătoare, metaforă și umor se armonizează ca un tot unitar în spectacolul regizat de Ana Pepine și Paul Cimpoieru, spectacol realizat sub îndrumarea Maestrului de arte marțiale ZHU RONG FU.

Pentru rezervări și informații puteți suna la numerele de telefon: 021 315 89 80 / 0761 319 819. Programul casei de bilete este următorul: Marți - Miercuri, 11-18; Joi, Sâmbătă, Duminică - 12-19; Vineri - 11-19; Luni - închis

Totodată, Compania de teatru pass-partout Dan Puric își invită publicul spectator și sâmbătă, pentru a urmări la același Teatru de pe Lipscani - Sala Rapsodia, de la ora 19:00 piesa Fantasmagoria, în regia lui Vadim Rusu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel