Drama din Club Colectiv. Prima mărturisire a puștiului în scaun cu rotile

Un puști de 15 ani în scaun cu rotile a mers pentru prima oară la un concert rock, în Club Colectiv, împreună cu un prieten de-ai lui, un prieten care i-a salvat viața. 

Prietenul lui, Pavlos, a vrut să-i facă o bucurie și să îl scoată din casă. Când a izbucnit incendiul, Pavlos nu și-a lăsat prietenul paralizat, l-a luat în spate și a încercat să-l scoată din club. L-a dus pânâ la ieșirea din club, unde au fost călcați în picioare de cei care veneau din urmă. Pavlos și-a salvat prietenul cu prețul vieții lui. Este ars pe 60% din suprafața corpului, cu o intoxicaţie puternică şi căile respiratorii arse. Băiatul imobilizat la pat se află la spitalul "Grigore Alexandrescu" din Capital, într-o stare stabilă. 

"Nu am avut cum să alerg să-mi salvez viaţa. Eram în căruciorul ăla nenorocit. Am simţit pentru prima dată în viaţă mea ce înseamnă să nu ai picioare. M-am trântit cu scaunul la pământ, ca să nu iau foc. Am rămas acolo, tuşeam, încercăm să mă târăsc. Oameni mă călcau în picioare. La un moment dat a venit cineva şi m-a luat în braţe, nu ştiu cine, dacă jandarm sau unul dintre prietenii mei. M-a scos afară. Am leşinat, apoi m-am trezit la spital. Nu am ars pentru că aveam o geacă de piele groasă pe mine", a mărturisit puştiul, extrem de emoţionat, pentru Cancan

Pe centralizatorul live apare cazul lui Pavlos: "Pentru cei care vreți să mai faceți o faptă bună, există printre răniți un băiat de 15 ani în scaun cu rotile, Mihai Popescu. El a mers pentru prima oară la un concert de rock, împreună cu prietenul lui cel mai bun, Pavlos. Acesta l-a scos pe brațe, dar este ars în proporție de 60%. Amândoi băieții sunt la Grigore Alexandrescu". 

Cei care vor să-i ajute pe cei doi băieți, pot dona în conturile: Pentru Mihai: Popescu Marian RO85BRDE410SV96962224100

Pentru Pavlos: Frățilă Andreea Georgiana RO91RNCB0722119205710001 (Andreea este sora lui Pavlos)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel