Dragoș Pătraru: Cum poate fi Traian Băsescu scos de la Scroviștea - VIDEO

Foto: captură TVR 1
Foto: captură TVR 1

Jurnalistul Dragoș Pătraru a comentat, în ediția de joi a emisiunii ”Starea nației”, de la TVR 1, subiectul reprezentat de mutarea fostului președinte Traian Băsescu din Vila lac 3 pe Domeniul Scroviștea.

”Pe mine a început să mă amuze mult telenovela imobiliară a fostului președinte, Traian Băsescu. Dușmanii lui îi tot dau că fostul a pus mâna pe un palat și pe 2.500 de hectare de pădure, fie doar și pe termen scurt.

Fostul răspunde noaptea târziu pe la televizor că nu-i palat, e trotinetă, și că oricum e nasol, că-i departe”, a spus Dragoș Pătraru, care a prezentat și versiunea fostului președinte despre acest subiect: ”Scrie la lege: o reședință de fost șef de stat trebuie să fie într-o zonă insulară sau peninsulară, să poată fi păzită”.

Vezi și: Dragoș Pătraru: Iată pe mâna căror învățători ne lăsăm copiii - VIDEO

”Păi vedeți? Legea-i lege! Iar dacă la lege spune că trebuie să fie zonă insulară sau peninsulară, e clar! Păi unde poți să ai zone din astea? Pe lac sau pe marginea lacului, nu? Bine, nu zice la lege că trebuie să fie Scroviștea, dar unde mai găsim noi zone insulare sau peninsulare? Poate pe Herăstrău, să-i fi pus un cort, sau în Cișmigiu, dar nu cred că-i convenea dlui fost președinte. A, și mai e ceva: cică dacă îl mai supărăm mult, nici nu se mai mută din vila din Gogol, da?”, a continuat jurnalistul.

Dragoș Pătraru a oferit și o soluție în cazul în care Traian Băsescu nu se va mai lăsa dus de la Scroviștea: ”Bă cum e și omul ăsta totuși! N-o fi palat la Scroviștea, o fi departe, dar uite că a găsit un motiv să amenințe că nu mai pleacă de acolo. (...) Chiar nu-mi dau seama cum au reușit ăștia să-l scoată de la Cotroceni, la cât de greu se dă dus de unde-i place ... . Deși, dacă-i ști slăbiciunile, e mai ușor: îl chemi afară la un șpriț, și cât e plecat schimbi iala”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel