Drăghici-Badea-Arafat, polemică la Antena 3. ”Hai să împușcăm medicii din România”

Au fost demisii în masă la UPU Floreasca. 17 medici de la Secția de Primiri-Urgențe, mai mult de jumătate din medicii care preiau urgențele, au demisionat din cauza neînțelegerilor cu managerul. 

Avocata Alice Drăghici a spus la Antena 3 că problema de la UPU Floreasca, din punctul de vedere al său de pacient, este una personală a medicilor de la UPU cu managerul, revoltată fiind că un medic a afirmat că vor închide tot ca și cum și-ar închide buticul și ne-ar trimite la alt butic din colțul străzii. Raed Arafat a afirmat că dacă nu este interesată, ca pacient, de situația în care muncesc medicii de la urgență, aceștia riscă să plece din țară într-o lună. 

Mircea Badea a trimis-o pe avocata Drăghici la ministrul Sănătății sau să se ia de mână cu jurnalistul Cătălin Tolontan. 

”Duceți-vă la ministru, doamnă! Dar luați-vă de mână cu Tolontan și hai să împușcâm medicii din România!” a spus vizibil iritat Mircea Badea.  

Alice Drăghici a repetat ce-și dorește de la medici: ”Vreau să primesc asistență medicală din banii pe care-i dau, nu mă interesează problemele lor! Altfel, nu mai plătesc asigurare, mă duc la privat”. 

Raed Arafat i-a transmis că ”Nimeni nu vă oprește să vă duceți în sistemul privat”, precizând că nu susține gestul medicilor de a demisiona, mai ales din lipsă de comunicare. Raed Arafat a mai precizat: ”ne cereți să fim ca un struț, să băgăm capul în nisip”. Avocata a subliniat că merge la spital pentru a-și rezolva problemele sale de sănătate. 

”Medicii sunt oameni răi, vă iau banii și nu vă tratează, e oameni răi” a spus ironic Mircea Badea.

”Problema discuției e să găsim o soluție, toată lumea e implicată să găsească o soluție normală”, a mai precizat Raed Arafat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel