DOSAR PENAL in rem pentru spitalul de la Lețcani

Foto ilustrativ Pixabay
Foto ilustrativ Pixabay

Prim-procurorul Dragoș Bordianu a anunțat că a fost deschis un dosar penal in rem în cazul Spitalului Mobil de la Lețcani.

Marți, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, Dragoș Bordianu, a anunțat că a fost deschis un dosar penal in rem privind modalitatea de achiziţionare a Spitalului Mobil de la Leţcani.

Dosarul penal a fost deschis în urma unei sesizări din oficiu a organelor de cercetare penală de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Iaşi.

Prim-procurorul Dragoș Bordianu a precizat că dosarul penal este în faza incipientă.

„Suntem la stadiul în care solicităm înscrisuri pentru a putea determina aspecte ce ţin de competenţă, de încadrare. Este o urmărire penală începută in rem cu privire la o faptă sesizată din oficiu, a fost o sesizare din oficiu în baza articolelor apărute în presă.

Este o sesizare din oficiu făcută de organele de cercetare penală din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Iaşi. Dosarul are ca obiect modalitatea de achiziţionare a spitalului modular.

Având în vedere că e în fază incipientă în momentul ăsta doar s-au solicitat înscrisuri care ar putea conduce la stabilirea unei situaţii de fapt”, a spus Dragoș Bordianu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel