Dosar finanțare FC Ceahlăul Piatra-Neamț. Decizia Tribunalului Neamț

Fostul președinte al Consiliului Județean Neamț, Vasile Pruteanu, și fostul viceprimar al orașului Piatra Neamț, Ana Monda, au fost condamnați în dosarul finanțării echipei Ceahlăul Piatra-Neamț. 

În același dosar au mai primit pedepse trei funcționari. Toate pedepsele sunt cu suspendare.

Fostul președinte al Consiliului Județean Neamț, Vasile Pruteanu, și fostul viceprimar al orașului Piatra Neamț, Ana Monda, au fost condamnați la închisoare în dosarul finanțării echipei FC Ceahlăul Piatra-Neamț. În același dosar au mai primit pedepse trei funcționari de la Primărie și Consiliul Județean.


Ei au fost judecați pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu în formă calificată și au primit pedepse cuprinse între doi ani şi şase luni și trei ani de închisoare.


Consiliul Județean Neamț și Consiliul Local Piatra Neamț s-au constituit părți civile în procesul penal cu sumele de 5.416.097,62 lei respectiv 5.495.000 lei. Instanța a decis recuperarea sumelor de la persoanele condamnate. Toate condamnările sunt cu suspendare, iar decizia Tribunalului Neamț nu este definitivă, conform Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel