Dorin Chirtoacă, nașul nepoatei lui Traian Băsescu: Să organizăm un Cimitirovision

Dorin Chirtoacă, primar al Chișinăului și naş de botez al nepoatei fostului președinte Traian Băsescu, a reușit la ședința de luni a serviciilor Primăriei Chișinău să-și uimească colegii cu o propunere inedită, după ce a aflat că femeile obişnuiesc să vină în ţinute elegante în cimitire, la sărbătorile religioase. 

Aflând cu mirare de eleganţa femeilor cu prilejul unuia dintre cele mai triste momente, cum este înmormântarea cuiva drag, Dorin Chirtoacă a propus, în glumă, la ședința din 30 martie a serviciilor Primăriei Chișinău, organizarea unui nou concurs: Cimitirovision.

„Ar trebui cumva să minimizăm activitățile incompatibile cu cimitirile, cum ar fi frigăruii și trecerea de la pomenire la chef și sărbătorire. Mâncatul în cimitir n-ar trebui să aibă loc", a punctat primarul, citat de unimedia.info.

„Dacă tot vin în rochii de seară poate organizăm un Cimitirovision, facem și un podium acolo. Dacă vin și în pantofi cu toc înalt și nu au probleme de a circula pe acolo. Iată, pe strada pietonală e o problemă, dar printre morminte nu", a conchis Dorin Chirtoacă.

Vezi AICI video

Mormânt cu GPS. Cimitir ultramodern în Botoșani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel