Donald Trump admite că redeschiderea SUA va fi plătită cu morți

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Președintele american Donald Trump a sugerat din nou că Statele Unite ar trebui să accepte realitatea deceselor pentru a-și putea redeschide economia, în timp ce guvernele lumii ridică din restricțiile impuse pe baza pandemiei Covid-19.

Președintele american Donald Trump a sugerat din nou că Statele Unite ar trebui să accepte realitatea deceselor pentru a-și putea redeschide economia, în timp ce guvernele lumii ridică din restricțiile impuse pe baza pandemiei Covid-19, conform The Guardian.

După ce s-a răzgândit asupra echipei de lucru care se ocupă de coronavirus, spunând că nu se va întâmpla, Trump a vorbit despre o abordare potențial brutală a redeschiderii celei mai mari economii din lume.

Mai mulți morți, după redeschidere

„Trebuie să fim luptători", a spus președintele pentru postul său preferat, Fox News, întrebat dacă americanii ar trebui să se aștepte la morți mai multe dacă țara se redeschide. „Nu putem ține țara închisă ani de zile".

„Să sperăm că nu va fi cazul... dar ar putea foarte bine să fie cazul", a explicat președintele Trump.

Până joi, Statelor Unite aveau peste 1,2 milioane de infecții și 73.431 de morți din cauza coronavirusului, iar răspândirea nu a fost încă controlată. La nivel mondial, 3,75 milioane oameni au fost contaminați, iar 263.831 de persoane și-au pierdut viața din cauza bolii cauzate de SARS-COV-2.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel