DOCUMENTARUL care surprinde puterea fotbalului de a uni oamenii

fotbal
fotbal

Campania #CupaTuturor, lansată de Coca-Cola pentru Cupa Mondială FIFA 2014, continuă cu un nou documentar care surprinde puterea fotbalului de a uni oamenii, fără a ține cont de bariere. Povestea este realizată în colaborare cu regizorul bosniac Danis Tanovic, câștigător al premiului Oscar pentru filmul No Man's Land.

Documentarul prezintă povestea școlii Bubamara, înființată de fostul mare jucător de fotbal Predrag Pasic, unde, în Bosnia anului 1993, răvășită de război, copiii pasionați de sport puteau să joace fotbal și să petreacă timp împreună, departe de conflictele din exterior.

Sub conducerea lui Predrag, școala Bubamara a crescut o nouă generație de jucători valoroși, dintre care 40 au devenit jucători profesioniști de fotbal. Unul dintre ei face acum parte din echipa națională de fotbal care reprezintă Bosnia-Herțegovina în debutul ei la Cupa Mondială FIFA 2014 din Brazilia.

Anul 2014 a marcat pentru Bosnia două mari reușite în ceea ce privește fotbalul: prima calificare a echipei naționale la Cupa Mondială FIFA 2014, care a dezlănțuit o sărbătoare în întreaga țară și, ca urmare, prima vizită în Bosnia a faimosului trofeu al competiției, adus de Coca-Cola în cadrul Turneului Trofeului Cupei Mondiale FIFA 2014.

VEZI ȘI: Coca-Cola, mai sănătoasă decât băuturile pe care le consumăm aproape zilnic

"Documentarul semnat de Danis Tanovici demonstrează puterea fotbalul de a ne uni, indiferent de vârstă, etnie sau categorie socială. Această idee a inspirat campania globală Coca-Cola pentru Cupa Mondială FIFA 2014 - #CupaTuturor", spune Petre Șandru, Market Operations Director Coca-Cola România & Moldova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel