Discover Dracula Tour - The History and the Legends

castel_bran_aka_dracula_castle
castel_bran_aka_dracula_castle

Discover Dracula Tour este un proiect pilot care dorește să atragă turiștii străini în România. Federația Patronatelor din Turism și Servicii (FTPS) și tur operatorul S&S Travel lansează proiectul bazat pe faima pe care legenda lui Dracula o are în străinătate, anuntă AGERPRES.

Turul va fi promovat întâi pe piețele asiatice (China, Thailanda și Japonia) unde reprezentanții FPTS au decoperit un interes sporit față de Dracula. Organizatorii speră că această inițiativă va deveni o modalitate de atragere a turiștilor străini datorită faimei universale a acestei figuri și interesul pe care povestea lui Dracula îl stârnește în rândul turiștilor străini.

"Dacă România nu va profita de acest brand, o vor face vecinii. În Serbia existând o iniţiativă de a-l transforma pe Vlad Ţepeş şi legenda sa într-o poveste sârbească, tocmai pentru a o transforma într-un produs turistic al ţării vecine", este precizat într-un comunicat FPTR

Promovarea "Discover Dracula Tour - The History and the Legends" se va extinde spre Europa și SUA în țările în care există un interes special pentru legenda lui Dracula.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel