Directorul Loteriei Române, DEMIS. Tudose: Nu mă interesează

Premierul Mihai Tudose a afirmat referitor la schimbarea conducerii Loteriei Române, că nu intră în atribuţiile sale să decidă revocarea din funcţie a şefului acestei instituţii, care are Consiliu de Administraţie. 

"Se pare că da, dar (...) nici preşedintele Camerei sau preşedintele partidului, nici prim-ministrul nu schimbă preşedintele Loteriei. Are Consiliu de Administraţie. (...) Mi-a spus domnul ministru Mişa vineri că a fost schimbată. (...) Sănătate. Nu mă interesează (...) cum îl cheamă pe acel domn". 

La rândul său, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a menţionat că miniştrii au în subordine companii care trebuie "să performeze". 

"Miniştrii au în subordine nişte agenţii, nişte instituţii, nişte companii care trebuie să performeze. Premierul sau noi, la partid, tragem la răspundere miniştri", a explicat Liviu Dragnea după întâlnirea de la Guvern. 

Directorul general al Loteriei Române, Mihai Păduraru, a fost revocat din funcţie luni, în urma unei hotărâri luate de Consiliul de Administraţie al companiei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel