Directorul de la Apele Române și-a dat demisia

Directorul general al Administraţiei Naţionale "Apele Române", Vasile Pintilie, a anunţat, miercuri seară, că îşi depune demisia de onoare din funcţie.

"În contextul evenimentelor de astăzi (miercuri - n.r.), Vasile Pintilie anunţă că îşi depune demisia de onoare, din funcţia de director general al Administraţiei Naţionale 'Apele Române', funcţie pe care o deţinea din anul 2012", se arată într-un comunicat de presă, citat de Mediafax.

Premierul Victor Ponta a cerut demiterea directorului Administraţiei Naţionale "Apele Române" (ANAR), aflat la acest moment în concediu, potrivit unei informații apărute pe surse.

Solicitarea de demitere a lui Vasile Pintilie a fost adresată ministrului Mediului, în subordinea căruia funcţionează instituţia. Cererea a fost transmisă imediat după comandamentul pentru situaţii de urgenţă, reunit miercuri după-amiaza la Guvern.

După mediatizarea informaţiei privind cererea lui Ponta, directorul de la "Apele Române" l-a sunat pe premier şi l-a informat că a coordonat, prin telefon, întreaga activitate a instituţiei în timpul inundaţiilor.

VEZI ȘI: Pintilie de la Apele Române, prima reacție după ce Ponta i-a cerut DEMISIA

Purtătorul de cuvânt al ANAR, Ana-Maria Agiu, a declarat că directorul instituţiei a vorbit la telefon cu premierul şi i-a prezentat activitatea sa de la debutul inundaţiilor.

Agiu a precizat că Vasile Pintilie, care este în concediu de la începutul săptămânii, a coordonat, prin telefon, toate activităţile desfăşurate de ANAR în această perioadă, fără a se deplasa la faţa locului.

Pintilie nu a precizat dacă premierul i-a comunicat, la finalul discuţiei, ceva legat de schimbarea sa din funcţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel