Dinamo a mai transferat un portar și un mijlocaș

Dinamo a perfectat transferul portarului irlandez Sean McDermott
Dinamo a perfectat transferul portarului irlandez Sean McDermott

Dinamo Bucureşti a transferat un portar irlandez și un mijlocaș malian.

Echipa de fotbal Dinamo Bucureşti a perfectat transferul portarului irlandez Sean McDermott (25 de ani), a anunţat clubul pe site-ul său oficial. Fost internaţional de juniori şi tineret (6 selecţii), McDermott a fost convocat de patru ori la prima reprezentativă a Irlandei, dar nu a apucat să debuteze. Născut pe 30 mai 1993 în Norvegia, la Kristiansand, Sean McDermott are dublă cetăţenie, irlandeză şi norvegiană, fiind format la juniorii clubului Arsenal Londra.

McDermott a fost împrumutat la Leeds United, apoi a făcut pasul, la 19 ani, în campionatul Norvegiei şi a evoluat în cariera profesionistă pentru Sandnes, Start, Ullensaker şi Kristiansund. Noul portar dinamovist a efectuat, cu echipa din Ştefan cel Mare, vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală şi se va alătura lotului în cantonamentul din Turcia. McDermott (1,85 m) a apărat în 29 de partide anul trecut pentru Kristiansund, în prima ligă a campionatului norvegian, în care are 88 de meciuri.

Au adus și un mijlocaș

De asemenea, Dinamo l-a achiziţionat, vineri, pe mijlocaşul malian Mamoutou Ndiaye, care a efectuat vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală şi s-a alăturat lotului pregătit de Mircea Rednic, la Hotel Papillon Belvil din Belek (Antalya), în cantonamentul din Turcia, potrivit site-ului oficial al clubului.

Mamoutou Ndiaye s-a născut pe 15 martie 1990 la Bamako (Mali) şi are 10 selecţii în prima reprezentativă a statului Mali, cu care a participat la Cupa Africii pe Naţiuni şi în preliminariile Cupei Mondiale 2018. Africanul a evoluat în prima ligă a campionatului belgian pentru Gent (2009-2010), Mons (2010-2011), din nou Gent (2011-2013), Zulte Waregem (2013-2015) şi Antwerp (2015-2017), iar anul trecut a jucat la Ohod Al-Medina, în Arabia Saudită. Fotbalistul are 78 de meciuri şi 5 goluri în prima liga a campionatului din Belgia. A câştigat Cupa Belgiei cu Gent în 2010, după 3-0 în finala cu Cercle Bruges.

Dinamo i-a mai transferat în această iarnă pe fundaşul stânga englez David Jordan Mustoe şi pe mijlocaşul belgian Reda Jaadi, iar în cantonamentul din Antalya se află şi francezul Kevin Jordan Krans.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel