Dieta medicului Andrei Laslău. Minus 25 de kilograme în 45 de zile

Dieta medicului Andrei Laslău. Medicul Andrei Laslău a reușit să slăbească 25 de kilograme în doar 45 de zile cu această dietă. Iată despre ce este vorba.

Dieta medicului Andrei Laslău. Medicul Andrei Laslău a reușit, în urmă cu câțiva ani, să slăbească 25 de kilograme în 45 de zile. "

Dieta medicului Andrei Laslău. "Dieta keto nu este restrictivă. Poţi mânca regeşte. Îţi permite orice aliment, la orice oră, dacă îţi este foame. Dieta ketogenică cere ca, din totalul caloriilor zilnice, 65% să provină din grăsimi, 30% din proteine şi 5% din glucide. Diminuarea glucidelor în dietă scade nivelul de insulină, iar aceasta duce la activarea lipazei.

Dieta medicului Andrei Laslău. Aceasta desface trigliceridele din ţesutul adipos în acizi graşi. Aceştia ajung în sânge, sunt transferaţi în mitocondrie – uzina energetică a celulei, unde sunt oxidaţi şi se formează ketone, pe care le poate folosi organismul pentru energie", explica el, potrivit Libertatea.

Dieta medicului Andrei Laslău. "Slăbirea ţine de reacţia organismului fiecăruia. În general, femeile pierd în greutate mai lent decât bărbaţii. Eu, de exemplu, am slăbit, cu această dietă, peste 20 de kg în 45 de zile", mai spunea medicul Andrei Laslău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel