Dieta cu carne. Tot ce trebuie să ştii despre dieta carnivoră

Friptură
Friptură

Dieta carnivoră te ajută să slăbeşti câteva kilograme. Pe toată durata dietei vei mânca doar carne, fără legume sau fructe. 

În timpul dietei aveţi voie să consumaţi carne de vită, miel, porc, pui şi peşte. Dacă doriţi, puteţi consuma şi ouă şi produse lactate cu conținut scăzut de carbohidrați, cum ar fi untul, smântâna brută și brânzeturile grele.

Nu trebuie să respectați nicio regulă în ceea ce privește programarea alimentelor. Pur și simplu mâncați când vă e foame.

Următoarele sunt exemple de alimente aprobate pentru carnivore.

Burgeri și carne roșie, în general, sunt principalele surse de hrană pentru diete carnivore. Pentru că nu mâncați carbohidrați - sau orice alimente vegetale - este esențial să obțineți suficiente calorii pentru a vă menține energia, astfel încât bucățile mai proaspete de carne sunt cele mai bune. Păsările de curte și carnea de organe sunt, de asemenea, fine, precum produsele din carne prelucrate, cum ar fi slănina și cârnații.

Peşte

Orice fel este în regulă, dar din nou, tipurile de grăsimi cum ar fi somonul și sardinele sunt cele mai inteligente alegeri.

Lactate

Laptele, brânza, iaurtul și untul provin toate de la animale și sunt admisibile din punct de vedere tehnic, deși majoritatea dietelor carnivore par să omite sau cel puțin să le limiteze. Acest lucru se datorează, de obicei, oamenilor care descoperă dieta carnivoră ca o creștere a dietei cetogenice, în care laptele și iaurtul nu sunt, în general, permise datorită conținutului lor de lactoză (zahăr). 

Exemplu de meniu

Mic dejun

Cafea (negru sau cu lapte integral)
Ouă

Masa de pranz

Friptură sau ficat de pui, condimentat cu sare și piper

Gustare

Cateva felii de branza

Masa de seara

Hamburger sau file de somon

Toată carnea și produsele lactate ar trebui să fie organice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel