Urmărește emisiunea live


Detergent universal, cu care poți spăla vasele, chiuveta și cada: îl poți face acasă din trei ingrediente

Detergent universal, cu care poți spăla vasele, chiuveta și cada - îl poți face acasă din trei ingrediente. Sursa - Pexels
Detergent universal, cu care poți spăla vasele, chiuveta și cada - îl poți face acasă din trei ingrediente. Sursa - Pexels

Un detergent universal este potrivit pentru spălarea vaselor și a obiectelor sanitare. Se face din 3 produse, caare nu provoacă alergii, ceea ce înseamna că este prietenos cu mediul.  

Pentru a face acest detergent universal, potrivit pentru spălarea vaselor și a obiectelor sanitare, cei avea nevoie de doar 3 componente. 

Răzuiți un săpun obișnuit de rufe pe o răzătoare grosieră (puteți lua săpun pentru copii).  La 100 de grame de săpun, adăugați 100 de grame de apă caldă. Apoi bateți bine cu un tel până  până obțineți o spumă puternică. La final, turnați 75 de grame de sifon.

Haine distruse de guma de mestecat: iată cum poți să le salvezi. Zece trucuri care funcționează

 

Veți obține o pastă, care poate fi înnobilată cu orice ulei esențial. Alegeți uleiuri care nu provoacă iritații ale pielii și alergii.

Cu acest detergent puteți spăla vasele, chiuvetă și obiectele sanitare din baie. Îndepărtează foarte bine grăsimea, iar faianța va străluci de curățenie. 

 

Cuptor curat, degresat și parfumat. În 5 minute și cu puțin efort, te poți bucura de rezultatul dorit   

 

Oare ce gospodină nu și-ar dori să aibă un cuptor curat, degresat și parfumat, în doar 5 minute de efort? Mai ales că, pentru multe feluri de mâncare delicioase, suntem nevoiți să folosim destul de des cuptorul.  

Când vine vorba despre cuptor, cel mai bine ar fi să folosim produse naturale, atunci când îl degresăm. Motivul - substanțele chimice din detergenții din magazine, care ar putea  fabric care ar putea rămâne pe pereții cuptorului și contamina mâncarea.

Prin urmare, este întotdeauna mai bine să alegeți produse și remedii naturale.

Aspiratorul miroase urât? Folosește cinci ingrediente naturale și vei scăpa de această problemă

Curățarea bucătăriei se poate face ușor cu câteva trucuri speciale. În primul rând, se poate folosi  clasica lămâie. Combate bine decât oțetul mirosurilor neplăcute, atât din cuptor, cât și din frigider. 

Un truc grozav este să stoarceți sucul de la câteva lămâi într-o tavă cu apă și să o introduceți în cuptorul preîncălzit la 100 de grade. Apoi lăsați tava în cuptor, până mirosul plăcut de lămâie se va  răspândi  în toată casa. Opriți cuptorul și cu un burete eliminați tot stratul de grăsime din cuptor care s-a înmuiat.

Curăță mașina de spălat rufe cu un remediu natural: uită de oțet și bicarbonat de sodiu, care o pot distruge

În afară de oțet, detergent și bicarbonat de sodiu, se ot folosi și alte produse naturale pentru a curăța eficient cuptorul și bucătăria.

Când murdăria devine prea încăpățânată, există și alte remedii utile și interesante pe care le puteți folosi. Cine ar fi crezut că spatula de parbriz ar putea fi utilă la curățarea cuptorului?

Ei bine, este un instrument util și eficient nu doar pentru electrocasnice, ci și pentru  gresie și faianță.

Cum să elimini, rapid, mirosurile urâte dintr-o baie fără ferestre: trei trucuri eficiente, care te salvează 

Aderă bine la suprafețele netede și îndepărtează chiar și cele mai fine încrustații. Apoi ștergeți cu un burete sau o cârpă și suprafața este curată.

Pentru a dizolva petele, un „detergent” excelent este Coca Cola. Este suficient să o lași să acționeze câteva minute și petele de murdărie se vor desprinde ușor cu un burete. Coca Cola se poate încălzi, ca în cazul apei cu suc de lămâie și spune adio mizeriei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel