Deputat PNL, despre Tătaru: Merită felicitări și respect inclusiv de la PSD

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Deputatul PNL Antoneta Ioniță a declarat, marți, că ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, merită să primească felicitări și respect inclusiv de la PSD.

„Este tristă încercarea de a arunca în ridicol eforturile unui om și ale unei echipe care au demonstrat, în toată această perioadă, fermitate și înțelepciune, care au luat decizii rapide și corecte, care au permis ținerea epidemiei în niște limite rezonabile, sub media europeană. Nelu Tătaru merită să primească, inclusiv de la dumneavoastră, cei din opoziție, felicitări și respect pentru modul în care a înțeles să conducă sistemul sanitar, nicidecum o moțiune în care nici dumneavoastră nu credeți. Pentru dumneavostră nu contează tot ce s-a obținut bun, nu contează viețile salvate și nu contează nici cei care s-au sacrificat pentru a salva viețile altor oameni. Mă tem că, prin modul în care acționați, v-ați bucura de un eșec al nostru, ca țară, de un număr mare de cazuri de infecție cu noul Coronavirus, pentru a putea găsi vinovați în lupta politică”, a declarat deputatul PNL Antoneta Ioniță în timpul dezbaterii moțiunii simple împotriva ministrului Sănătății, Nelu Tătaru.

Ea le-a spus social-democraților că, în loc să aprecieze rațional ceea ce s-a făcut în această pandemie, au ales calea războiului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel