Bogdan Grecu, denunțătorul lui Costel Alexe, demis, în scandalul mitei cu cele 22 de tone de tablă

Bogdan Grecu, denunțătorul lui Costel Alexe, a fost demis din funcția de director general al Combinatului Siderurgic "Liberty Galați".

Bogdan Grecu este cel care a declarat la DNA că i-a dat fostului ministru al Mediului 22 de tone de tablă sub formă de mită. 

"Surse din interiorul acestei unităţi industriale au spus, pe surse, faptul că directorul general al combinatului siderurgic, Bogdan Grecu, ar fi fost demis pentru că apare în acest dosar al DNA, dosar în care se vorbeşte despre 22 de tone de tablă. Noi, cei de la Antena 3, am aflat tot pe surse faptul că, se pare, în momentul în care a avut nevoie de această tablă, fostul ministru Alexe s-ar fi dus el în persoană la acest combinat şi ar fi negociat chiar el aceste 22 de tone de tablă cu directorul combinatului.

Cert este că directorul combinatului i-a explicat că nu are atât de multă tablă. Acest lucru nu a fost înţeles de domnul Alexe, astfel încât cei de la combinat ar fi fost nevoiţi să cumpere alte tone de tablă astfel încât să acopere întreaga cerinţă. Procurorii spun că tabla pe care a cerut-o ministrul era mult prea mare şi au mers la faţa locului şi au constatat faptul că acea tabla nu ar fi fost folosită doar pe acoperişul ONG-ului respectiv care i-ar aparţine fostei soţii a ministrului, ci şi pe casa ministrului", a declarat jurnalista Ana Maria Bujor, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel