Denisa Manelista înmormântare. Badea: Să TERMINĂM cu ipocrizia!

Dan Negru și-a arătat furia pentru că televiziunile au tratat subiectul privind moartea Denisei Manelista. Mircea Badea a spus că atunci când trăiești din audiență și nu îți cad banii din cer este normal să fie așa.

"Televiziunea este despre public. Televiziunea, dacă este comercială, trebuie să țină cont de gustul publicului. Dacă nu ține cont, dispare. Repet: în România, dacă o televiziune este comercială trebuie să țină cont de gustul publicului. Dacă nu ține cont, lumea nu se uită la respectiva televiziune, ci la o televiziune care ține cont de gustul publicului. În România, gustul pentru manelism - un curent de gândire și simțire ca oricare altul; nu o spun cu răutate - a fost dezvoltat de PRO TV. A venit cu manelismul ca doctrină editorială. Nu o spun ca pe o acuză, ci ca pe o statistică matematică.

[citeste si]

De asemenea, a venit cu Știrile de la ora 17:00 - crime, violuri, nenorociri. În fiecare zi sunt. PRO TV a dechis acest bulevard al manelismului. Tu, dacă trăiești din bani care îți pică din cer sau de la servicii, te doare în cot. Poți să faci ce vrei. Dacă trăiești exclusiv din audiență, nu ai cum să mai eludezi această treabă. Asta ca să terminăm cu ipocrizia", a spus Mircea Badea la Antena 3.

VEZI ȘI: Denisa Manelista înainte să moară. Ultimele imagini cu Denisa Răducu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel